Software Engineer

Ben jij iemand die in een project duikt en in elk project een nieuwe uitdaging ziet om het besturingssysteem optimaal te laten functioneren?  Stop je pas als alle bugs eruit zijn en het voertuig 100% goed functioneert. Als je dan ook nog eens warm loopt voor zware voertuigen die onder extreme condities in uitdagende industrieën moeten functioneren, dan zijn we op zoek naar jou.

Hencon is al meer dan 50 jaar een fabrikant van speciale voertuigen. Het merendeel van de voertuigen is bestemd voor de aluminiumindustrie waar de voertuigen in extreme omstandigheden moeten functioneren. De komende jaren wil Hencon verder groeien in de aluminium industrie, bosbouw en mijnbouw met mobiele en stationaire oplossingen. We hebben internationaal vestigingen in onder andere Rusland en Zuid-Afrika. Vanuit ons Nederlandse hoofdkantoor in Ulft worden al deze vestigingen bediend vanuit een centrale R&D en Engineering afdeling. Wij zijn op zoek naar een:

 

Software engineer

 

De functie:

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe besturingen voor speciale voertuigen. 

Je speelt een belangrijke rol bij het opzetten van de programmastructuur, het programmeren en tot slot het debuggen van de software op het moment dat het voertuig gereed is.

 

Profielschets:

 

Als je nog jong bent en bovenstaande werkervaring nog niet volledig hebt, maar je herkent je wel in  alle punten  en je hebt de ambitie en het vermogen om het te leren, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

 

Wij bieden:

 

Solliciteren?

We willen je graag leren kennen, we kijken uit naar je CV via hr@hencon.com

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS