Project Manager

We zoeken het schaap met de vijf poten.

Zo kun je de functie van projectmanager wel omschrijven. Iemand die tegelijkertijd de belangen van onze klant en van Hencon zelf behartigt en zorgt dat precies dát specialistische voertuig wordt afgeleverd dat aan die klant verkocht is. Ben jij iemand die te allen tijde het overzicht bewaart, deadlines in de gaten houdt en technische kennis wilt opbouwen? Sta je sterk genoeg in je schoenen om kritische vragen te durven stellen en vind je het leuk om op elk niveau mee te kunnen praten over onze te ontwikkelen specialistische voertuigen? Ben jij die veelzijdige techneut met een goed gevoel voor communicatie, die precies weet hoe hij zaken gedaan kan krijgen? Dan is het zeker de moeite waard om even verder te lezen.

Hencon, opgericht in 1956, is uitgegroeid tot een wereldspeler voor het ontwerp, de productie en het onderhoud van speciale voertuigen voor de aluminiumindustrie. Daarnaast is Hencon actief in de bosbouw en de mijnbouw. De geavanceerde Hencon oplossingen worden op maat gemaakt en zijn volledig aangepast aan de vaak veeleisende omstandigheden. Software krijgt een steeds groter aandeel in onze hightech oplossingen. Hencon heeft een wereldwijd afzetgebied en handelt met eindgebruikers zonder de tussenkomst van een dealer netwerk. Vanwege groei van de afzet in de aluminiumindustrie zoeken wij ter uitbreiding van het team een

Project manager

De functie

In deze functie vervul je, na een gedegen inwerktraject, een spilfunctie binnen de Hencon organisatie. Je neemt na het verkrijgen van de order het project op je. Met de klant stem je tot in detail de specificaties af en met de project medewerkers vanuit de verschillende afdelingen zorg je voor de juiste invulling hiervan. Daarvoor heb je niet alleen de contacten intern in Ulft, maar ook met collega’s van onze buitenlandse vestigingen, met leveranciers en met technische partners. Je houdt het overzicht over meerdere projecten tegelijkertijd.

In deze hightech en tegelijkertijd no nonsens organisatie die zich kenmerkt door korte lijntjes, heb je direct invloed op de bedrijfsvoering. Hencon biedt de mogelijkheid om behalve verkochte projecten ook R&D of software implementatie projecten te managen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring. Je hebt affiniteit met techniek en vindt het leuk om je daar verder in te verdiepen. Je bent communicatief sterk en weet op een sociaal vaardige manier met de interne en externe stakeholders te communiceren en te motiveren. Je hebt ervaring met projectmanagement.

Je bent leergierig en nieuwsgierig van aard. Je weet wat het inhoudt om af en toe voor je werk op reis te zijn. De Engelse taal in zowel woord als geschrift is voor jou geen probleem. Je woont op bereisbare afstand van Ulft.

Het aanbod

In deze fulltime functie kun je zelf je werktijden bepalen. Uiteraard ontvang je een goed salaris en ruime opleidingsmogelijkheden. De CAO Klein Metaal is van toepassing.

Solliciteren?

We willen je graag leren kennen. We kijken uit naar je CV en motivatiebrief via hr@hencon.com, of via het formulier hiernaast.

 

Apply now

Name 
E-mail 
Phone 
Motivation 
CV 
SERVING PROGRESS